Glenrothes "Select Reserve" Single Malt Scotch
  • Glenrothes "Select Reserve" Single Malt Scotch

The Glenrothes Select Reserve 43% 70 cl.

325,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 2-4 hverdage i Danmark og 4-14 dage i europa.(udvalgte lande)

Glenrothes "Select Reserve" Single Malt Scotch 43% 70 cl.

Antal
Flasken er klar til afsendelse

 

Altid 100% sikker betaling med Dankort.

 

Lagervare afsendes inden 1-2 hverdage.

 

Mulighed for afhentning.

The Glenrothes Distillery blev bygget i 1878 og startede produktionen året senere i 1879. The Glenrothes Distillery ligger ved en sideflod til det store River Spey i Skotland, området som betegnes Speyside og er internationalt anerkendt på grund af de særligt gunstige forhold for whiskyproduktion. The Glenrothes er en kombination af mange faktorer, som er med til at skabe en høj kvalitet. For eksempel anvendes kobberpotter i destillationsprocessen, hvilket skaber en karakteristisk sødme med tydelige strejf af frugter.
Glenrothes Select Reserve Speyside Single Malt præsenterer en gylden farve med mørke toner, aromaer, som er domineret af amerikanske egetræsfade, vanilje og kokosnød med et strejf af blommer, og ledsages af en kompleks malt smag, som er medium sød med vanilje og appelsinskal, der bliver til en lang eftersmag med undertoner af krydderier.
John Ramsay, Maltmester, har udformet denne Glenrothes som et flagskib for destilleriets unikke karakter, hvor modne frugter, citrus, vanilje og strejf af krydderier er dannende.
Glenrothes Select Reserve Speyside Single Malt er ikke en vintage, men en blanding af forskellige årgange for at bevare den samme specifikke smag og høje kvalitet.
Glenrothes Select Reserve Speyside Single Malt kan nydes alene, med enkelte dråber vand eller afkølet.

WSMDTG-0369-0325
2 Varer

Produktinformation

Alkoholprocent
43%
Volume
70 cl.
Område
Speyside
Oprindelsesland
Skotland

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.