Skotlander Agricole Rum er en af Skotlander’s nye rom
  • Skotlander Agricole Rum er en af Skotlander’s nye rom

Skotlander Agricole Rom 40% 50cl.

345,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 2-4 hverdage i Danmark og 4-14 dage i europa.(udvalgte lande)

Skotlander Agricole Rum er en af Skotlander’s nye rom og i en klasse helt for sig selv. Smagen af blomster og citrus med noter af frisk ananassaft og byg. Duften er fra nyslået græs og sommerblomster. Skotlander Agricole Rum er destilleret på 100% friskpresset sukkerrørssaft.

Skotlander laver deres rhum agricole ved at gæren tilsættes uden at tilføre ekstra næring og herefter fermenterer saften i hele 30 dage. Den lange fermenteringstid og den lave alkoholprocent, betyder at man kan trække mange flere smagsnuancer ud af mæsken.

Antal
Sidste elementer på lager

 

Altid 100% sikker betaling med Dankort.

 

Lagervare afsendes inden 1-2 hverdage.

 

Mulighed for afhentning.

Skotlander Agricole Rum er en af Skotlander’s nye rom. Den er destilleret på 100% friskpresset sukkerrørssaft.

Rommen byder på en forfriskende smag af blomster og citrus med noter af frisk ananassaft og byg. Duften er ligeledes frisk med noter af nyslået græs og sommerblomster

Skotlander Agricole Rum er produceret i Sydamerika – da rommen skal destilleres samme sted som hvor sukkerrørsmarkerne er, ellers kan saften ikke holde sig frisk.

Det kan anbefales at nyde denne friske rom i en frisk Mojito eller Piña Colada  - hvor den fine smag af nypressede sukkerrør vil komme til sin ret.

Traditionel rhum agricole laves ved at tilsætte gær og gærnæring til den friske saft, hvorefter der på 1-2 dage dannes alkohol. Det giver en meget blød og tør rom, som man kender fra den franske stil.

Skotlander gør noget andet. Gæren tilsættes uden at tilføre ekstra næring og herefter fermenterer saften i hele 30 dage, til den når 5 % alkohol. Den lange fermenteringstid og den lave alkoholprocent, betyder at man kan trække mange flere smagsnuancer ud af mæsken end hvis man boostede gæringsprocessen.

Rommen bliver derefter destilleret af Skotlanders egen masterdistiller Anders Bilgram og det sker i 2.600 meters højde. Netop højden giver et lavere kogepunkt, hvilket resulterer i en blidere opkogning og flere af de fine aromaer bibeholdes i slutproduktet.

Romdestillatet sendes til Danmark hvorefter det nedvandes til 40% alkohol med vand fra deres egen nordjyske boring.

Skotlander Rum
ROM-0243-0355
1 Enhed

Produktinformation

Alkoholprocent
40%
Volume
50 cl.
Oprindelsesland
Sydamerika

Specifikke referencer

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.