Kennedy 40% 70 cl.

110,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 2-4 hverdage i Danmark og 4-14 dage i europa.(udvalgte lande)

Kennedy Celtic Blended whiskey 40% 70 cl.

Antal
Sidste elementer på lager

 

Altid 100% sikker betaling med Dankort.

 

Lagervare afsendes inden 1-2 hverdage.

 

Mulighed for afhentning.

Denne utroligt spændende Celtic Whisky er lavet af West Cork Distillers, Irland. Det eneste helt uafhængige whisky destilleri i Irland. Der er tre yngre lokale whisky entusiaster og venner, der startede det op til at udvikle en række kvalitetsprodukter baseret på håndværk og traditioner. Produkterne er fremragende, både i smag og kvalitet. De tre venner har allieret sig med ingen andre end Master Blender og "Whisky Magazine's Life Time Achievement Award Winner" Dr Barry Wlash - det vil ikke være bedre! Kennedy er perfekt til irsk kaffe, kan nydes rent eller i din yndlings Whisky-cocktail.

Næse: strejf af malt og mørke krydderier.

Smag: Antydninger af vanilje, krydderier og "våd" træ. Smagen er fyldt, men samtidig lys og blød. Den har en god tørhed med strejf af flis og meget flot røg.

Finish: Det afsluttes med fine chokolade og karamel toner.

Kennedy er et fremragende stykke håndværk - en fusion af fineste celtic whisky og premium malt. Uanset hvad er det produceret på traditionel vis og som ren "håndværk", uden moderne hjælpemidler. Modnet på irske eg tønder samt amerikansk bourbon fade som har tilføjet stil og karakter.

WBK-0185-0110
1 Enhed

Produktinformation

Alkoholprocent
40%
Volume
70 cl.
Oprindelsesland
Irland

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.