Bruichladdich Islay Barley 50% UNPEATED
  • Bruichladdich Islay Barley 50% UNPEATED

Bruichladdich Islay Barley 50% 70 cl. UNPEATED

650,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 2-4 hverdage i Danmark og 4-14 dage i europa.(udvalgte lande)

Bruichladdich Islay Barley Rockside Farm 2012 50% 70 cl.
Unpeated Single Malt Whisky

Antal
Varen er på lager.

 

Altid 100% sikker betaling med Dankort.

 

Lagervare afsendes inden 1-2 hverdage.

 

Mulighed for afhentning.

Smag – Teksturen og mundfornemmelsen for en ung whisky er et bevis på den langsomme omhyggelige destillation og kvaliteten af den Islay-dyrkede byg. Raffineret og kompleks på ganen, slankheden bærer frugt-, korn- og egenoterne i rækkefølge, efterhånden som smagene udvikler sig og bliver dybere på ganen. Destilleriets karakter – frugt- og blomsterstilen er umiddelbar og karakteristisk. Cremen og noterne af grød og risengrød er maltet og rig på farin og tørt halm. Frugtnoterne af pære, melon og appelsin omslutter toffee og fudge-sødme og kombinerer smukt.

Næse – Delikate, lette, blomstrede noter og en cremet vanilje med rig, blomstret honning, der stiger fra glasset. Friskhed af kiwi, melon, kokos og moden pære kombineres smukt til en frugtagtig citrusstil for at give den friske, søde signatur af Islay-kornet og den langsomme rislende destillation. Træk vejret lidt dybere og antydningen af krydderi fra kombinationen af fransk og amerikansk eg giver et lille highlight til frugten. Bliv ført ind i den vidunderlige dybde og sødme af toffee og chokolade fra egetræet. Med tiden afsløres flere dimensioner af denne whisky, en note af tørt græs og knust korn. Så den karakteristiske friske havsalt tang.

Afslutning – Afslutningen er en salt havbrise med dvælende hints af forkullet eg, sød salt karamel og brun farin. Melonen og den cremede konsistens sætter sig på ganen og tager dig til et andet sted.
Karakter – Komponenterne i denne dram samles for at fortælle historien om, hvor denne whisky kommer fra. Den taler om sin plads i verden med ærlighed og åbenhed - Islay Byg, Islay-destillation og Islay-modning. Ærlighed og stolthed er kernen i denne dram.

Farve – Bleg strå.

WSMDBO-0400-0650
6 Varer

Produktinformation

Alkoholprocent
50%
Volume
70 cl.
Område
Islay
Oprindelsesland
Skotland
Yderlig
Unpeated

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.