Isle of Jura Seven Wood Single Malt Scotch 42%
  • Isle of Jura Seven Wood Single Malt Scotch 42%

Isle of Jura "Seven Wood" 42% 70 cl.

575,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 2-4 hverdage i Danmark og 4-14 dage i europa.(udvalgte lande)

Isle of Jura "Seven Wood" Single Malt Scotch 42,0 % 70 cl.

Antal
Flasken er på eget lager

 

Altid 100% sikker betaling med Dankort.

 

Lagervare afsendes inden 1-2 hverdage.

 

Mulighed for afhentning.

Kreativitet, opfindsomhed og god gammeldags mavefornemmelse, forbindes med dem, der bebor øen Jura. Denne evne til at genopfinde, genoplive og genskabe, er blandt andet hvad, der får destilleriet og samfundet på øen til at blomstre. Dette – blandet med en god portion overtro og den sjældne evne til at se ud i fremtiden, har tidligere præget nogle af destillaterne fra denne unikke øs destilleri.

Det forholder sig dog således, at der selv i sådan et lille isoleret samfund, findes individer, der skiller sig ud fra de øvrige – det er præsten, lægen, skolelæreren og destilleri manageren. Her er turen kommet til at fremhæve den sidstnævnte; Graham Logan, der efter 20 år på destilleriet, har overtaget posten fra legendariske Willy Cochrane.

Graham Logan har med sine særlige evner skabt en whisky, som er modnet på syv forskellige typer egetræ: ex-Bourbon amerikansk hvid eg, de franske sorter; Limousine, Vosges, Troncais, Allier, der mest bruges til lagring af Cognac og Armagnac samt Jupilles og Les Bertranges egefade, ligeledes fra Frankrig, der bruges til lagring af rød- og hvidvine. Under påvirkning af alle disse udsøgte franske og amerikanske egefade finder man en sjælden balance og dybde, der medbringer en antydning af røg til scenariet.

Denne mahogni-gyldne væske har en næsten ’Irish Whiskey lignende’ duft af ferskener, der følger med ud i smagsindtrykket, som også indeholder mere skarpe toner af lakrids og kandiserede appelsiner. Dette lille kalejdoskop følges af en raffineret eftersmag med et tyndt spind af røg. Kreativitet, opfindsomhed og god gammeldags mavefornemmelse, mikset med en god portion ’knowhow’ i allerhøjeste potens.

WSMDIOJ-0366-0575
3 Varer

Produktinformation

Alkoholprocent
42%
Volume
70 cl.
Område
Island
Oprindelsesland
Skotland

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.